Модний макіяж 2018

Треба сказати, 2018 багатий на яскраві тренди! Надихайтеся неординарними ідеями світових візажистів і тренуйтеся перед дзеркалом самостійно робити такий классний мейк! 

1. «Металеві» повіки


Запасайся сріблястими і золотистими тінями вже зараз: скоро модниці зметуть їх з прилавків! Адже у 2018 році у тренді макіяж з акцентом на очі. А чим же краще зробити цей акцент, якщо не тінями відтінку «металік»? Як їх наносити вирішувати тобі. Стильно буде виглядати й легка срібляста димка на повіках, й щільний шар золота, і навіть графічні бронзові лінії на нерухомих повіках. Фантазуй і сяй!
Balmain+Fall+2017+Backstage+mHX_P5AslQqx

2.Ягідні губки

Перебери свою колекцію помад. Знайшла вишневу або малинову? Ні? Тоді тобі час на beauty-шопінг! У тренді губки «ягідних» відтінків. Матові або глянцеві – не важливо. Головне, щоб вони виглядали, як дві половинки солодкої і стиглої ягідки!
Jean-Paul-Gaultier2

3.Вії – «павукові лапки»

Ти, напевно, пам’ятаєш, як виглядають злиплі вії? Коли вони стають схожими на товсті пучки голок і в той же час злегка нагадують розкішні й такі неприродні вії ляльок в красивих коробках. Тепер це модно! Домогтися такого ефекту легко: просто профарбуй свої вії тушшю дуже густо, у декілька шарів. Готово! Роблячи акцент на віях, відмовся від яскравих тіней і широких стрілок.
Chanel-bty-F17-032

4. Рожеве все

Це, мабуть, найбільш економний тренд, якщо розглядати його з фінансової точки зору. Тобі знадобляться лише рожеві рум’яна, які потрібно нанести не тільки на вилиці, а й на лоб, повіки і навіть скроні. Створюється ефект рожевої димки практично на всьому обличчі. Виглядає дуже ніжно! Доповнити такий макіяж краще прозорим блиском для губ.

5.Стрілки

Стрілки у 2018 році модні в будь-якому вигляді. І тоненькі «ниточки» по лінії росту вій, і виведені далеко за зовнішній край ока широкі смуги, і навіть різнокольорові мазки на нерухомих повіках. Експериментувати можна і з товщиною, і з кольором, і з формою! Не бійся проявити фантазію: чим незвичніше виглядатимуть стрілки, тим стильніший лук у тебе вийде!










Prabal-Gurung-NYFW-AW17-Beauty-Makeup-1024x1537

Комментарии